Mașini de spălat vase profesionale. tipuri și avantaje

În bucătăria oricărui bar, restaurant sau cafenea, echipamentul pentru spălarea vaselor ar trebui pus în prim plan. Calitatea și cantitatea echipamentelor de spălat vase determină cât de eficient vor fi respectate standardele de igienă în instituție.

Mașinile de spălat vase vă ajută să economisiți timp, bani și spațiu în bucătărie. Dar, înainte de a procura o mașină de spălat vase, trebuie să decideți ce tip de echipament este necesar pentru restaurantul pe care îl administrați.

Compania Evotek.md implementează întreaga gamă de mașini de spălat vase profesionale de diferite tipuri, destinate spălării vaselor, paharelor și a altor ustensile. Modele de mașini profesionale pentru spălarea vaselor sunt de diverse marimi și se pot adapta pentru diverse spații de bucătărie.

Mașină de spălat vase de tip frontal

Mașinile de spălat vase de tip frontal sunt cele mai populare printre proprietarii de restaurante, baruri, cafenele și cantine, datorită dimensiunilor compacte. Aceste mașini pot fi instalate separat, de asemenea pot fi încorporate în masa de bar sau plasate sub o masă de lucru.

Au o capacitate de până la 720 de farfurii pe oră și sunt fiabile, deoarece sunt fabricate din inox de înaltă calitate.

Mașinile frontale pot funcționa cu apă caldă și rece. Sunt echipate cu funcțiile de spălare, clătire și uscare a vaselor. Funcțiile de spălare sunt de la 90 sec/ 120 sec/ 180 sec, ceia ce vă permite să operați rapid cu vasele in procesul de spălare. Masinile profesionale de timp frontal au consum foarte mic dee apă, acesta este aproximativ de 3 litri/ciclu de spălare, iar acesta este un factor important, pentru că veți reduce considerabil factura de apă. Ca să alegeți un astfel de masină pentru spălarea vaselor, trebuie să țineți cont de productivitatea lui și de dimensiunile încăperii dumneavoastră.

Mașină de spălat vase de tip cupol

Mașina de spălat vase de tip cupol diferă de cea frontală prin dimensiunea și performanța sa. Este o soluție excelentă pentru restaurante cu 150-200 de locuri, unități de fast-food, cantine, școli și fabrici, precum și pentru supermarketuri care au nevoie de o mașină de spălat vase separată pentru cazane și alte tipuri de vase mari.

Avantajele mașinilor de spălat vase de tip cupol includ dimensiuni relativ mici, capacitatea de a lucra atât cu apă rece, cât și cu apă caldă, câteva cicluri de spălare 90 sec/ 120 sec/ 180 sec, o capacitate de până la 1200 de vase pe oră și un design robust din inox. Se va încadra perfect în spațiile mici pentru că dimensiunile sale sunt compacte. Pentru a completa o secție de spălare vase, aveți nevoie de o masă, o chiuvetă, duș, un recipient pentru deșeuri și o masă sau un raft pentru vase spălate.

Mașină de spălat vase de tip tunel

Mașina de spălat vase de tip tunel este o mașină puternică concepută pentru a spăla diferite tipuri de vase în restaurante mari, cantine, hoteluri, spitale și centre de sănătate. Sunt conectate la apă caldă și rece și au un ciclu continuu de lucru, constând în curățarea vaselor de resturile alimentare, spălarea și clătirea de două ori. Productivitatea acestor echipamente atinge 1200-7500 de farfurii pe oră.

Beneficiile mașinii de spălat vase

Utilizarea echipamentelor de spălat vase au următoarele avantaje față de munca manuală similară:

  • performanță mai mare;
  • economii pentru consumul de apă și de detergenți;
  • economia spațiului de lucru.

Echipamentele profesionale de spălat farfurii oferă nu numai performanțele cele mai ridicate de spălare, ci și reduc semnificativ consumul de apă și de detergent, precum și dezinfectează vasele în diferite etape de spălare și clătire.

Datorită faptului că vasele sunt clătite la o temperatură de +90 grade, la final vă așteaptă vase practic uscate, fără dungi teribile.

O mașină de spălat vase profesională pentru un restaurant este special creată pentru a spăla rapid și eficient vasele în cantități uriașe, ceea ce se dovedește a fi mult mai profitabil decât angajarea unei persoane pentru aceste procese.

Compania Evotek.md vă garantează durabilitatea și fiabilitatea echipamentelor, cu respectarea strictă a condițiilor de funcționare ale unităților.

În funcție de nevoile unităților de alimentație publică, de specificul muncii, cerințele pentru mașina de spălat vase și bugetul alocat, managerii noștri vor selecta unitatea potrivită întreprinderii dumneavoastră.

Vă așteptăm în magazinul nostru la adresa: st. Academiei 11/2, Chișinău – MD-2028.

Program de lucru: luni-vineri, 9:00 – 18:00.

Numere de contact: 069099980 și 079613999.