Friteuza ideală pentru o întreprindere mică de fast-food

Această friteuză electrică profesională de masă cu o singură cuvă este o alegere excelentă pentru o întreprindere de fast-food mică. Este o friteuză de cea mai bună calitate cu un recipient detașabil. Friteuza ergonomică de 4 litri este concepută pentru prepararea profesională a cartofilor pai, aripioare, pește, precum și a altor produse culinare și de cofetărie. Friteuza este complet fabricată din inox.

Friteuza profesională pentru restaurant este unul dintre multele echipamente specializate de bucătărie. La bază, friteuza este un dispozitiv versatil care vă permite să prăjiți cartofi, pește și diverse produse culinare și de cofetărie. Friteuzele sunt utilizate pe scară largă în restaurante, cafenele, unități de fast-food.

Cartofii pai prăjiți într-o friteuză profesională sunt crocanți, suculenți și incredibil de aromați. De asemenea, gogoși, aripi de pui, fructe de mare, plăcinte cu diferite umpluturi și multe altele, pot fi ușor și rapid preparate folosind această friteuză profesională. Simplifică și accelerează foarte mult fluxurile de lucru din bucătărie.

Un astfel de echipament este destul de simplu de utilizat. O friteuză profesională este o parte integrantă într-un restaurant, cafenea și orice unitate de alimentație publică. Utilizarea acestui echipament va atrage clienți noi și fideli, datorită gustului unic al bucatelor.

Avantajele unei friteuze profesionale:

  • felurile de mâncare fierte prăjite sunt foarte aromate și gustoase;
  • Un meniu extins de mâncăruri prăjite va permite bistroul să pregătească feluri de mâncare din cartofi, produse de patiserie, produse din carne sau legume într-un timp scurt.
  • mesele sunt pregătite mai repede, timpul de lucru este redus;
  • friteuza moderna are functia de prajire uniforma;
  • echipamentul poate fi utilizat fără întrerupere pentru o lungă perioadă de timp.

Procesul de gătit

Procesul de gătit într-o friteuză profesională de grăsime profundă constă în plasarea produselor semifabricate în coșuri speciale. După aceea, coșurile sunt scufundate într-o baie care conține grăsime fierbinte. În acesta din urmă, are loc tratamentul termic al produselor.

Securitate

Corpul friteuzei robuste este fabricat din oțel inoxidabil durabil. Acest lucru vă permite să extindeți semnificativ durata de viață. Coșul este echipat cu un mâner cu rezistență crescută la temperaturi ridicate.

Puteți cumpăra o friteuză profesională în Chișinău la un preț avantajos în magazinul Evotek.md!


Vă așteptăm în magazinul nostru la adresa: st. Academiei 11/2, Chișinău – MD-2028. 

Program de lucru: luni-vineri, 9:00 – 18:00.


Citiți și: