Mobilă din inox pentru Alimentația Publică

Mobilierul din inox pentru bucătăriile profesionale este cea mai bună alegere pentru afacerea Dvs. din domeniul alimentației publice, deoarece acest material este rezistent și ecologic. Mobilierul de înaltă calitate este complet sigur și nu emite substanțe toxice chiar și la încălzire puternică. În plus, datorită compoziției sale, inoxul este ușor de curățat și nu își pierde calitatea chiar și cu o expunere prelungită la diverse produse de igiena și curățare.

Datorită versatilității, siguranței și practicului, inoxul este cel mai relevant material pentru bucătăriile de alimentație publică.

Evotek.md oferă clienților săi o gamă largă de articole fabricate din inox care vor îmbunătăți semnificativ cele mai importante și necesare calități ale bucătăriei. Mobilierul de bucătărie din inox include un număr mare de articole:

 1. Mese din inox
 2. Cărucioare pentru transportare și depozitare
 3. Rafturi suspendate din inox
 4. Rafturi din inox
 5. Chiuvete din inox
 6. Mese-dulap din inox
 7. Mese-dulap cu chiuvetă
 8. Hote din inox
 9. Suporturi pentru cuptoare
 10. Dulapuri din inox
 11. Mese cu chiuvetă din inox
 1. Mese din inox

Mese din inox sunt utilizate pe scară largă în industria alimentară. Mese din inox sunt utilizate în școli, grădinițe, cantine, restaurante și diverse unități de catering. Mese din inox sunt foarte frecvente. Popularitatea produselor se datorează numeroaselor avantaje ale mobilierului din inox:

 • Fiabilitate– produsele din inox sunt deosebit de durabile, stabile din punct de vedere structural;
 • Durabilitate– caracteristicile materialului de fabricație permit utilizarea unor astfel de modele pentru o lungă perioadă de timp.
 • Își păstrează aspectul original mai mult de un an;
 • Rezistență la coroziune;
 • Ușor de curățat– oțelul inoxidabil necesită puțină întreținere;

În magazinul Evotek.md puteți cumpăra mese de înaltă calitate pentru spațiile bucatariilor de alimentație publică, restaurantelor, spațiile de producere, spații de depozitare ș.a.

Mobilierul din inox este durabil, ușor de curățat, are o formă ergonomică și sigură. Mesele sunt potrivite atât pentru producția de alimente, cât și pentru plasarea temporară a bucatelor înainte de a fi servite.

Mesele pentru producție dezasamblabile sunt mobilier versatil pentru echiparea zonelor de producție, a bucătăriilor și a diferitor spații. Acest mobilier este foarte confortabil și practic, datorită designului său, se încadrează ușor în orice spațiu, poate fi reglat în înălțime, ușor de demontat și convenabil de transportat.

Mesele detașabile constau de obicei din trei componente: un blat lateral, patru picioare și un blat central. Toate piesele sunt atașate una de cealaltă și, dacă este necesar, pot fi ușor demontate pentru transportare.

Datorită numeroaselor operațiuni tehnologice efectuate în industria alimentară, au fost create diverse modele de mese de producție care se potrivesc cel mai bine cerințelor consumatorilor.

Mese profesionale cu margini ridicate sunt coloana vertebrală a bucătăriilor moderne. Producția de alimente în unitățile de catering include multe operațiuni tehnologice. Acestea sunt instalate în magazine de cumpărare și pre-producție, în departamentul de spălare sau în unități de depozitare.

În bucătăria profesională din sectorul HORECA, cele mai populare sunt mesele industriale de uz general sau de perete. Masa centrală este foarte convenabilă pentru tăiere, care este instalată în centrul bucătăriei, dar nu este potrivită pentru unele operații tehnologice.

Un set de reguli sanitare reglementează strict procedura de tăiere și pregătire a anumitor tipuri de produse. De exemplu, pentru a tăia peștii, veți avea nevoie de o masă separată concepută special pentru această acțiune; o masă compactă montată pe perete este ideală pentru aceasta. Mese sunt convenabile pentru tăierea ingredientelor necesare sau pentru operațiuni intermediare precum:

 • Cântărirea și sortarea materiilor prime alimentare;
 • Tăierea produselor și formarea semifabricatelor;
 • Decorarea bucatelor pentru servire;
 • Depozitarea pe termen scurt a bucatelor gata;
 • Depozitarea pe termen scurt a deșeurilor alimentare.

De asemenea, o masă profesională cu margini ridicate este adesea folosită pentru a păstra diverse echipamente tehnologice și ustensile de bucătărie.

Masele sudate din inox au o gamă destul de largă de aplicații. Sălile mari, cafenelele, restaurantele și supermarketurile nu se pot lipsi de ele. O masă din oinox de înaltă calitate va fi absolut indispensabilă atât în ​​unitățile de alimentație publică, cât și în magazinele în care sunt prelucrate materii prime chimice și alimentare. Oriunde este necesară o curățare perfectă, masa sudată din inox este ideală pentru orice bucătărie, menținând în același timp stilul și aspectul bucătăriei.

1.4. Mese cu blatul pentru produse făinoase din inox

Masa pentru produsele făinoase este un element de neînlocuit în magazinele de cofetărie, precum și în orice loc de alimentație publică în care sunt preparate produse din făină. Drojdia, făina, ouăle sunt toate foarte sensibile la suprafața pe care se frământă aluatul. Mese trebuie să fie puternice, pentru că la frământarea aluatului, bucătarii depun mult efort, ce influențează asupra mesei. Prin urmare, soluția ideală ar fi o masă cu blat din lemn. Combină avantajele lemnului și metalului: siguranță, durabilitate și curățare ușoară. Pentru făină și produse de patiserie, se recomandă instalarea unor mese de patiserie speciale cu blat de fag.

Mese industriale pentru alimentația publică au design pliabil. De jos pot fi completate cu un raft masiv sau grilat. O masă de producție cu raft, pe lângă efectuarea funcțiilor de bază, este folosită de bucătari pentru depozitarea temporară a unei cantități mici de materii prime. Picioarele reglabile pe înălțime sunt un plus util. Acestea oferă o poziție stabilă, compensează podelele inegale, ceea ce permite bucătarilor să efectueze operațiile tehnologice necesare fără disconfort și dificultăți.

2. Cărucioare pentru transportare și depozitare

Cărucioarele de transportare și depozitare sunt concepute pentru a transporta în siguranță ustensilele de bucătărie, tăvile GN, alimentele, detergenții și multe altele. Cărucioarele sunt de diferite tipuri, pentru scopuri diferite și se clasificate în categorii diferite: cărucioare de servire, cărucioare pentru GN, cărucioare pentru transportare și cărucioare de curățare.

Cărucioarele GN sunt utilizate pentru transportarea containerelor gastronormice de la bucătărie la linia de distribuție pentru produsele finite. Produsul este destinat utilizării în industria alimentară, inclusiv în unitățile de autoservire. Căruciorul este o structură sudată cu rafturi, care conține ghidaje pe care pot fi instalate recipiente gastronomice în diverse combinații. Toate cărucioarele sunt echipate cu elemente necesare ce asigură fixarea recipientelor gastronomice și împiedică alunecarea.

Cărucioarele concepute pentru uz profesional în sectorul alimentației publice, sunt fabricate din inox, ce rezistă la umiditate. Datorită construcției robuste din inox, cărucioarele pot rezista la sarcini grele. Cărucioarele concepute pentru colectarea vaselor sunt esențiale în comerț și ateliere de producție.

Astfel de echipamente ajută foarte mult în instituțiile de autoservire, gastronomie și magazine. De obicei, au unul sau mai multe rafturi robuste care vă permit să transportați nu doar veselă, căni și ustensile, ci și echipamente mari. Cărucioarele sunt echipate cu roți rotative confortabile, ce le face ușoare în utilizare și va fi apreciat de întreprinderile mici.

3. Rafturi suspendate din inox

Într-o bucătărie profesională, tot ce aveți nevoie pentru a prepara mâncarea trebuie să fie la îndemână, iar rafturile suspendate sunt recomandate pentru a păstra ordinea. Sunt fabricate din inox alimentar, care este rezistent la deformări și nu se uzează în timp, așa cum este în cazul altor materiale.

În același timp, rafturile suspendate în bucătărie oferă acces direct la obiectele așezate pe ele. Prin urmare, personalul unui restaurant, bar sau cafenea nu trebuie să caute ceea ce este necesar în dulapuri, să piardă timpul și să facă mizerie. În plus, rafturile de bucătărie din inox sunt destul de compacte: cu ajutorul lor puteți organiza în mod optim spațiul util fără a reduce dimensiunea camerei.

Astfel de mobilier poate înlocui complet multe dulapuri și sertare, care diferă ca dimensiune și sunt mult mai mari. În același timp, puteți agăța rafturile bucătăriei acolo unde este imposibil să instalați alte echipamente.

Rafturile suspendate au următoarele avantaje:

 • Rafturile suspendate pentru bucătării sunt realizate dintr-un material care îndeplinește standardele sanitare și recomandate pentru fabricarea echipamentelor de bucătărie;
 • Garantăm durabilitatea produselor noastre;
 • Inoxul din care sunt fabricate rafturile suspendate sunt rezistente la umiditate și căldură, de asemenea, sunt ușor de curățat, astfel poate fi folosit în orice bucătărie profesională;
 • Rafturile de bucătărie își păstrează aspectul inițial pentru a nu deteriora exteriorul camerei.

4. Rafturi din inox

Rafturile din inox sunt concepute pentru depozitarea practică a alimentelor, ustensilelor de bucătărie și a altor bunuri. Din aceste rafturi, este posibil să se formeze complexe de mai multe secțiuni, menținând în același timp caracteristicile de încărcare. Capacitatea de a monta rafturi în rând vă permite să organizați stocarea diferitelor volume.

Rafturile sunt rezistente la deformare, coroziune și rezistă la sarcini intense. Pot avea roți, picioare statice sau reglabile. În funcție de scop, raftul este disponibil în mai multe versiuni, ce diferă prin formă:

 • Rafturi masive- un model clasic pentru amplasarea cutiilor mari cu alimente uscate, electrocasnice, vase electromecanice, alte articole care nu necesită condiții speciale de depozitare;
 • Rafturi perforate- un model pentru plasarea alimentelor în coșuri și sertare, ustensile de bucătărie, a căror depozitare necesită o circulație constantă a aerului, prevenind apariția mucegaiului și a mirosurilor neplăcute;
 • Rafturi riflate- ideale pentru depozitarea tavelor de copt, recipientelor pentru alimente, ustensilelor de bucătărie; Rafturile riflate cu o tavă specială sunt folosite pentru uscarea vaselor.

5. Chiuvete din inox

Toate magazinele alimentare includ chiuvete pentru prelucrarea fructelor, legumelor sau pentru spălare. În majoritatea cazurilor, echipamentele de spălare pentru alimenația publică sunt fabricate din inox. Acest material îndeplinește toate cerințele sanitare și este rezistent la dezinfectare. În plus, inoxul este durabil, puternic și rezistent la coroziune.

Chiuvetele pentru alimentația publică pot avea una, două sau trei secțiuni. Prezența unei zone de lucru extinde posibilitățile de utilizare a chiuvetelor. Majoritatea chiuvetelor sunt proiectate cu colțuri și margini netede – astfel de chiuvete sunt sigure pentru personalul cafenelei.

Chiuvetele din inox sunt echipamente neutre necesare pentru organizarea măsurilor sanitare pentru unitățile de alimentație publică. Cu ajutorul lor, procesul de spălare și dezinfectare a vaselor devine mai ușor și mai eficient. Nu doar vasele sau ustensilele de bucătărie sunt prelucrate în chiuvetă dar și legumele, fructele, carnea, peștele, ouăle și alte produse în cantități mari sunt perfect spălate și curățate.

6. Mese-dulap din inox

Indiferent de echipamentele de înaltă tehnologie din bucătăria modernă a restaurantului, masa de bucătărie din inox joacă un rol principal. Acest tip de masă cu un dulap simplifică foarte mult munca bucătarilor; mâncarea, farfuriile, paharele și alte ustensile de bucătărie pot fi depozitate în dulap. Pentru ca realizările culinare să aibă succes, trebuie să aveți o masă profesională din inox de înaltă calitate. Acest lucru va facilita foarte mult munca personalului, ceea ce va îmbunătăți calitatea alimentelor în unitățile de alimentație publică.

Masa-dulap din inox, presupune o masă superioară pentru prelucrare, dar pentru confort este dotat cu un dulap pentru depozitarea alimentelor și ustensilelor. Acest tip de mobilier de bucătărie va facilita foarte mult munca personalului și uneori, va îmbunătăți calitatea procesului de gătit în unitățile de alimentație publică. În plus, dulapul din inox va economisi timp personalului. Toate ingredientele și echipamentele necesare sunt întotdeauna la îndemână.

Prin urmare, dulapul din inox este ideal pentru bucătăriile restaurantelor sau baruri. Este important ca un dulap din inox să fie echipat cu un număr mare de rafturi, ceea ce vă va permite să plasați o mulțime de vase, instrumente de lucru sau alimente. Datorită oțelului inoxidabil, chiar și condimentele vor fi protejate într-un mod fiabil de abur, umezeală și mirosuri.

7. Mese-dulap cu chiuvetă

Masa dulapului cu chiuvetă– este o piesă de mobilier funcțională concepută pentru unitățile de alimentație publică, pentru echiparea instituțiilor medicale, a laboratoarelor, a centrelor de cercetare și a altor instituții medicale.

Mesele dulapului cu chiuvetă sunt rezistente la stres mecanic, umiditate și medii chimice agresive, inclusiv dezinfectanți utilizați pentru igienizarea zilnică. Mesele pentru chiuvetă sunt fabricate din inox, ceea ce va asigura o durată lungă de viață a produsului. Toate mesele, dulapurile cu chiuvete sunt realizate din materiale rezistente la uzură care asigură o durată lungă de viață a modelelor.

Mesele dulapului cu chiuvetă sunt destinate utilizării ca masă profesională și sunt destinate tăierii și prelucrării ulterioare a alimentelor, precum și instalării echipamentelor de bucătărie. Datorită prezenței unui volum închis, mesele compartimentate oferă un aspect îngrijit al bucătăriei și sunt folosite pentru depozitarea vaselor, tacâmurilor și mâncării uscate. Există rafturi în interiorul mesei. Mesele pot fi echipate cu uși glisante care economisesc spațiu.

8. Hote din inox

Hote din inox de înaltă calitate sunt un element indispensabil al unei bucătării profesionale, aceste bucătării sunt pline de diverse echipamente de încălzire și, fără ventilație adecvată, aerul din interior va fi pur și simplu insuportabil.

Bucătăriile vor suferi de temperaturi ridicate ale aerului, pereții, aparatele și mobilierul vor fi acoperite cu funingine, iar în bucătărie va mirosi neplăcut. Pentru a preveni toate aceste probleme, se folosesc hote – care elimină în mod eficient aerul cald saturat cu mirosuri, lubrifiază microparticulele și funinginea în conductele de ventilație.

Acestea sunt instalate direct deasupra plitei, grătarului, aragazului, friteuzei și altor echipamente. Pentru a cumpăra hota care se potrivește cel mai bine nevoilor unității dvs., trebuie să alegeți dimensiunea și designul potrivit.

Hote industriale diferă în mai multe moduri:

 • Poziționare– de perete și de tip central;
 • În funcție de gradul de filtrare, cu și fără degresoare;
 • Metoda de compensare a aerului evacuat– evacuarea aerului, furnizarea și evacuarea;
 • Funcționalitatea și prețul unei hote pentru un restaurant, cafenea sau cantină depind de toți acești indicatori.

Amplasarea hotei din inox. În bucătăriile mici, echipamentul de încălzire este de obicei instalat de-a lungul pereților. Prin urmare, în acest caz, cea mai bună alegere ar fi hota de perete cu o secțiune laterală trapezoidală sau triunghiulară. Utilizarea sa previne în mod fiabil răspândirea mirosurilor alimentare în bucătărie și în sala de servire. Hota este instalată direct asupra echipamentului.

Hotele sunt folosite pentru a curăța aerul de grăsimi, ulei și vapori de apă din bucătăriile restaurantelor, cantinelor, cafenelelor. O hotă instalată deasupra echipamentului de încălzire a bucătăriei va proteja interiorul de mirosurile neplăcute. Utilizând hote filtrante, puteți preveni grăsimea pe pereți și alte suprafețe de bucătărie și puteți economisi timp curățând interiorul. Hotele pentru restaurante sunt instalate în sistemul de ventilație prin evacuare deasupra oricărui tip de echipament de încălzire. Hote sunt fabricate din inox de înaltă calitate, ceea ce asigură rezistența și durabilitatea ridicate a produsului.

9. Suporturi pentru cuptoare

Pe lângă eficiența ridicată, designul atractiv, cuptoarele din metal și fontă au un avantaj incontestabil: pot fi instalate rapid și ușor datorită suporturilor pentru cuptoare. Picioarele din fontă merită o atenție specială. Elementele sale decorative nu numai că conferă cuptorului o anumită eleganță și rafinament, dar au și un scop funcțional.

Utilizarea rafturilor specializate pentru cuptoare garantează funcționarea în siguranță a dispozitivului, asigură instalarea lor stabilă la o înălțime convenabilă. Designul acestui stand este special conceput pentru modele specifice de cuptoare, care nu numai că vă permite să instalați rapid cuptorul în bucătărie, dar este și foarte util, cu rafturi unde puteți depozita foi de copt sau alte instrumente, chiar și ustensile.

Caracteristicile suporturilor moderne pentru cuptor. Suporturile pot îndeplini funcții suplimentare. De exemplu, folosind un suport cu roți, cuptorul de pe alt suport poate fi mutat. Există trei tipuri de standuri: simple; deschise; pe jumătate deschise. Toate sunt foarte convenabile în funcție de cerințele dumneavoastră.

9.1. Supoturi pentru cuptoare pizza

Cofetăria, gastronomia nu pot funcționa fără cuptoare; pentru o mai mare comoditate, aceste cuptoare sunt instalate pe standuri speciale pentru cuptoare de gastronomie și patiserie. Aceste suporturi sunt fabricate din inox și sunt rezistente la umiditate, căldură și alți factori. În partea de jos, rafturile pot fi utilizate atât pentru tăvile cu mâncare fierbinte scoasă din cuptor, cât și pentru bucatele ce urmează să fie puse în cuptor. Suporturile au, de asemenea, rafturi pentru depozitarea instrumentelor necesare, care sunt acolo pentru a fi întotdeauna la îndemână pentru bucătar.

9.2. Supoturi pentru cuptoare pizza

Standul pentru pizza este destinat accesoriilor în unitățile de alimentație publică. Pe el se instalează cuptorul pentru pizza. Standul este un echipament convenabil și fiabil. Mai ales pentru pizzerii, restaurante și cafenele cu preparate din bucătăria italiană în meniu. Standul pentru cuptorul de pizza vă permite să amplasați echipamentul de încălzire cât mai stabil posibil.

Nivelurile inferioare sunt rafturi solide unde puteți stoca inventar, vase, ingrediente. Echipamentul se va încadra cu ușurință în proiectarea bucătăriilor deschise. Standurile sunt fabricate din inox, au rafturi pentru copturi și recipiente pentru gurmanzi, rezistă la sarcini grele, au picioare rezistente cu înălțime reglabilă, cu inserții de cauciuc.

10. Dulapuri din inox

Dulapurile din inox sunt necesare în instalațiile sportive, companiile alimentare și companiile farmaceutice. Structura este echipată cu un sistem de ventilație pasivă sub formă de perforații pe uși. Acest lucru ajută la eliminarea mirosurilor, precum și a excesului de umiditate din dulap. Avantajul designului este dimensiunea, care se aranjează în mod economic în interiorul camerei. Acest lucru vă permite să plasați mobilierul chiar și într-o cameră compactă.

Dulapul profesional din inox aparține clasei de echipamente neutre pentru alimentația publică, producția de produse alimentare și comerț. Dulapurile industriale din inox sunt proiectate pentru depozitarea ustensilelor tehnologice, a echipamentelor de producție, a semifabricatelor și a produselor de panificație, a uniformelor și a hainelor de schimb necesare personalului.

Pentru a asigura o productivitate ridicată, dulapurile tehnologice sunt echipate cu rafturi mari și rezistente din inox, plastic sau lemn, iar pentru uz industrial dulapurile din inox sunt echipate cu pereți robuști la fel din inox. Pentru a nu permite accesul luminii și aerului în dulap, se utilizează uși din inox, care după necesite, sunt echipate cu găuri pentru ventilație.

Principalele avantaje ale dulapurilor din inox:

 • Depozitarea convenabilă și accesul rapit la tot ce aveți nevoie;
 • Spațiu pentru utilizare suficient fără a ocupa o suprafață mare;
 • Ușor de spălat și curățat;
 • Oțelul inoxidabil este rezistent la oxidare și rugină;
 • Rezistența și durabilitatea structurii metalice;
 • Rafturi cu o limită mare de încărcare;
 • Dulapurile din inox sunt inofensive și nu emit substanțe toxice, este permis contactul direct cu alimentele.

Dulapurile din inox sunt utilizate în industria farmaceutică și alimentară unde sunt necesare cerințe speciale de igienă, în industriile cu medii agresive, toxice și pentru cerințe estetice.

10.1. Dulapuri din inox pentru veselă

Aceste dulapuri sunt fabricate din inox, au uși glisante sau batante, picioarele dulapului vă permit să reglați înălțimea acestuia. Marginile dulapului au tiv, care exclude rănirea personalului în timpul exploatării dulapului. Dulapurile sunt echipate cu rafturi armate pentru un plus de confort.

Dulapurile pentru veselă și echipamente vă permit să organizați bucătăria și spațiile utilitare ale unui restaurant, bar, cafenea în cel mai convenabil și compact mod.

Dulapurile îndeplinesc două funcții principale: depozitarea vaselor și protecția acestora împotriva prafului și a mizeriei. Căni, farfurii, boluri, tăvi și multe altele.

Suprafețele din inox pot rămâne cu aspectul inițial mulți ani. Decorul atractiv al bucătăriei promovează o dispoziție pozitivă a personalului și dezlănțuie creativitatea bucătarilor. Suprafețele netede îndepărtează cu ușurință grăsimea și murdăria, iar suprafețele interioare îndeplinesc întotdeauna cele mai stricte cerințe ale autorităților sanitare.

10.2. Dulapuri din inox pentru mâine

Dulapul pentru pâine din inox este conceput pentru depozitarea pâinii, a panificației și a altor produse alimentare care nu necesită o temperatură specială.

Dulapurile de depozitare a pâinii sunt o structură realizată din materiale neutre în care produsele coapte sunt plasate pentru depozitare temporară. Condițiile de depozitare într-un astfel de dulap contribuie la păstrarea prospețimii, a catifelării și a gustului pâinii pentru o lungă perioadă de timp. În industria de alimentție publică, dulapurile din inox sunt folosite pentru depozitarea pâinii. Alegerea materialului se datorează faptului că inoxul este un material foarte rezistent la diverse influențe, nu are miros, este rezistent și durabil, ușor de întreținut și de curățat.

Dulapul pentru pâine este ideal pentru unitățile de producție. Întreaga structură este fabricată din inox, ceea ce face imposibilă pătrunderea insectelor și a murdăriei.

Principalele avantaje ale acestor dulapuri:

 • Organizarea eficientă a spațiului;
 • Protejarea produselor de panificație de murdărie, grăsimi și praf;
 • Depozitarea produselor finite și amplasarea optimă a semifabricatelor.


Toate echipamentele din inox le puteți găsi pe site-ul nostru, acolo sunt descrise detaliat toate produsele cu caracteristicile tehnice.


Ne puteți găsi la adresa: str. Academiei 11/2, or. Chișinău

Numere de contact: 069099980 | 079613999