Linii de distribuție a alimentelor

O linie de distribuție atent gândită permite pentru un timp scurt să deservească un flux mare de vizitatori pe principiul autoservirii.

Liniile de distribuție profesionale sunt echipamente modulare pentru un serviciu continuu pentru clienți. Liniile de distribuție sunt un fel de proiectant, ale cărui elemente fiecare unitate de catering alege individual în funcție de nevoile sale.

O linie standard de servicii alimentare este un set de module pentru depozitarea pe termen scurt, servirea și demonstrarea preparatelor și băuturilor pregătite vizitatorilor care le aleg și le duc la masa lor. Practic, astfel de echipamente sunt solicitate în cantine, cafenele, restaurante și snack baruri.

Vă oferim linii profesionale de distribuție, clasice, exclusive și modern.

Pentru echipamentele complexe ale întreprinderilor gastro-industriale, este posibil să se creeze unități separate pentru distribuția meselor gata preparate. Seria de echipamente prezentată „Classic” este realizată într-un stil tradițional. Include toate elementele de mobilier pentru completarea unității de distribuire în încăperi de diferite dimensiuni. Clientul poate alege module care să i se potrivească în ceea ce privește funcționalitatea și dimensiunea. Această serie produce echipamente de încălzire (încălzitoare pentru alimente), echipamente de refrigerare (ghișee frigorifice și vitrine), echipamente neutre. Echipamentele sunt autonome, pot fi plasate pe rând sau separat.

Linia de distribuție exclusivă este o linie de autoservire de clasă business. Acesta oferă utilizatorului o selecție largă de tipuri și dimensiuni de module. Datorită acestui fapt, organizarea zonei de distribuție conform principiului „fluxului liber” devine disponibilă pentru orice cafenea sau cantină, indiferent de traficul acestora. În același timp, linia de distribuție are un design modern și va deveni un element integrant al oricărui interior.

Ce este o linie de distribuție și ce elemente include?

Acesta este un design modular, ale cărui blocuri sunt aranjate logic într-o singură linie. Numărul de elemente poate varia în funcție de specificul instituției și de vizitatori.

Având în vedere că fiecare secțiune a liniei de distribuție funcționează autonom, este posibil să se aleagă cea mai optimă configurație a unui astfel de echipament, care va depinde de parametri precum conceptul de unitate, zona camerei în care se află, etc. Modulele principale ale liniei de distribuție ar putea fi considerate:

 • vitrină pentru gustări reci sau pentru salate, atât deschise, cât și închise;
 • bain-marie pentru felul întâi și felul doi;
 • vitrine pentru băuturi calde;
 • vitrină-suport pentru tacâmuri;
 • dulap pentru încălzirea veselei;
 • masă pentru casier.

Distribuția are loc într-o succesiune logică, vizitatorii trec de la vitrinele cu gustări reci sau salate la felul doi cu bucate calde, apoi la băuturi. Ultimul modul al unei linii de distribuție este de obicei masa pentru casier.

Deoarece unitățile liniei sunt autonome, echipamentele sale depind de conceptul de unitate și zona sa. Fiecare modul îndeplinește funcții strict definite:

 • bucatele calde sunt servite din bain-marie, care funcționează pe principiul unei băi de aburi. Numărul și dimensiunea containerelor gastronormice din ele pot varia;
 • pentru gustările reci sunt destinate vitrinele frigorifice, vitrine pentru salate.

Linia include, de asemenea, elemente universale, a căror utilizare depinde de meniul restaurantului. Acestea pot fi mese pe care sunt așezate produse de patiserie, fierbătoare de apă, produse de panificație și cofetărie. De-a lungul întregii linii de deservire sunt țevi pe care vizitatorii mișcă tăvile cu bucate. Această organizație de servicii este optimă în cantinele școlare și universitare, cafenelele și restaurantele de tip fast-food. O linie de deservire va simplifica foarte mult aranjarea bucatelor în instituție, precum și procesul de servire a clienților.

Avantaje

Principalele avantaje ale liniilor de distribuție profesionale prezentate, merită menționate următoarele caracteristici:

 • o mare varietate și variabilitate a performanței echipamentelor pentru cafenele, restaurante, supermarketuri, bufete hoteliere;
 • utilizarea materialelor de calitate la fabricarea echipamentelor. Cele mai utilizate piese sunt fabricate din oțel inoxidabil și sticlă. Nu se tem de supraâncărcări și spălări frecvente;
 • design exterior elegant. Echipamentul va putea completa interiorul oricărei încăperi;
 • performanță și durabilitate ridicată.

Puteți cumpăra toate elementele liniei profesionale de distribuție din magazinul nostru. Linia de distribuire comandată de la noi va satisface toate cerințele moderne legate de procesul de distribuire. Toate echipamentele au un design modern și un aspect estetic.


Adresa noastră:

Departamentul Vanzari:

Siteul nostru: