Blender stick pentru industria alimentară

Blenderele stick profesionale sunt utilizate pentru omogenizare, zbatere, amestecare. Echipamentele profesionale sunt utilizate în cafenele, baruri, restaurante și unități de fast-food.

Spre deosebire de blenderele de uz casnic, blenderele industriale sunt concepute pentru a prelucra produse în cantități mari. Tehnica se remarcă prin puterea și productivitatea ridicată.

Designul mobil vă permite cu ușurință să amestecați unele bucate fără a le scoate de pe plită, de exemplu, la supe creme sau piure. Acest tip de echipament este utilizat la prepararea alimentelor refrigerate atunci când este important să se evite încălzirea excesivă.

Blenderele profesionale sunt concepute pentru funcționare continuă pe termen lung. Cuțitele și accesoriile sunt fabricate din oțel de înaltă calitate, rămân ascuțite pentru mult timp, nu se îndoaie la produse mai tari.

Care este diferența dintre blenderele profesionale și cele pentru uz casnic?

Blenderele profesionale diferă de blenderele de uz casnic nu numai în ceea ce privește puterea. Dimpotrivă, puterea acestor dispozitive poate fi de 250-350 W, dar să nu fie de uz casnic. Faptul este că modelele destinate utilizării frecvente au capacitatea de a înlocui orice componentă. Fiecare marcă care produce modele profesionale pentru bucătărie are piese de schimb și accesorii în arsenalul său, care pot fi cumpărate cu ușurință separat, fără a înlocui partea principală.

A doua diferență este calitatea construcției. Carcasa unui dispozitiv profesional este metalică, mai greu decât unul obișnuit de uz casnic, dar în același timp are o formă anatomică și o acoperire din cauciuc. Prin urmare, acestea cu o greutate mai mare, sunt încă mai convenabile de ținut. Există modele pentru dreptaci și stângaci cu aranjamente de butoane diferite.

A treia diferență este cantitatea de capacitate cu care funcționează dispozitivele. Există modele pentru lucrări pe termen scurt cu o capacitate de până la 15 litri (pentru cafenelele private, unde se pregătesc individual pentru fiecare client) și modele pentru lucrări cu o capacitate de până la 200 de litri. În acest caz, puterea dispozitivului poate fi diferită de la 350 la 750 de wați.

Reguli pentru funcționarea blenderelor stik profesionale:

  • Folosiți un vas adânc, altfel să evitați stropirea în bucătărie;
  • Nu supraîncărcați echipamentul, este mai bine să amestecați mai multe loturi mici succesiv;
  • Fiți precauți cu bucatele fierbinți. Temperaturile ridicate pot provoca supraîncălzirea și defectarea motorului (aerul fierbinte se ridică în sus).
  • Asigurați-vă că faceți pauze în utilizare. Acestea sunt indicate în documentația pentru blender.
  • După utilizare, ștergeți carcasa cu șervețele umede. Stick-ul și duzele se spălate în apă.

În magazinul Evotek.md puteți cumpăra blender stick profesional cu adâncimi de imensie și dimensiuni diferite.

• Telefoane de contact: 069099980 – 079613999
• e-mail: [email protected]
• Adresa: mun. Chișinău, str. Academiei 11/2