PRESE MECANICE PENTRU CITRICE

Presele mecanice pentru citrice vă permit să savurați rapid suc natural și proaspăt, fără prea mult efort.

Presele mecanice funcționează datorită prezenței unei pârghii care presează fructele. Presele mecanice nu depind de electricitate, prin urmare, nu încălzesc sau oxidează sucul.

O presă mecanică de citrice și rodii poate rivaliza cu cele mai bune modele de storcătoare electrice în ceea ce privește eficiența extracției. Dispozitivele moderne sunt foarte bine gândite din punctul de vedere al procesului fizic și nu necesită mult efort.

Presele mecanice pentru citrice includ un con cu caneluri care scurge sucul într-un recipient de colectare. Acest dispozitiv funcționează manual: tăiați fructele în două părți și apăsați cu forță jumătatea pe con. Aceasta este cea mai ieftină versiune a storcătorului, de asemenea este ușor de depozitat.

Presele pot fi folosite pentru a stoarce portocale, lămâi, lime, grapefruit și orice alte fructe citrice. Sunt compacte și simple în design, foarte ușor de utilizat și la prețuri accesibile, care pot fi găsite pe site-ul nostru www.evotek.md.

Prese mecanice se disting prin compactitate, ușurință extremă de utilizare, independență față de prezența unei rețele electrice și un preț destul de convenabil. Presele manuale pentru citrice sunt perfecte atât pentru uz casnic, cât și pentru încărcări constante, în cafenele sau baruri-restaurante.

Presele pe care le propunem necesită foarte puțin timp și sunt foarte ușor de utilizat. https://evotek.md/ro/category/echipamente-electromecanice/strorcator-fresh/

Pentru fabricarea pieselor care sunt în contact cu produsul, s-a folosit inox de calitate alimentară. Carcasa fiind protejată de vopsea electrostatică. Acestea nu sunt storcătoare obișnuite, cu o duzină de elemente și piese de schimb – acestea sunt modele fiabile, indestructibile, care vă va încânta cu siguranță prin calitatea sa de neegalat și performanța ridicată.

  • www.evotek.md
  • Str. Academiei 11/2
  • 069099980 | 079613999