CĂRUCIOR FIERBINTE PENTRU BANCHET-EMP.BQ2- Căruciorul fierbinte pentru banchet este special conceput pentru a sprijini și servi mâncăruri calde preparate în prealabil. Mâncarea este păstrată în cărucior direct pe plăcile amplasate pe rafturi sau în containerele gastronomice. Căruciorul pentru banchet este echipat cu 22 de grile pentru containerele gastronorm GN 2/1 cu o distanță de 60 mm între grătare. Pereți dubli, trolere de banchet – izolați cu poliuretan ecologic, purificați din clorofluorocarburi, cu o densitate de 40 kg / m3. Izolarea pereților ajută la reducerea pierderilor de căldură și la maximizarea eficienței energetice.
Sistemul de încălzire funcționează grație a două rezistențe electrice care îmbunătățesc alimentarea cu aer a compartimentului și asigură o distribuție uniformă a căldurii în interiorul compartimentului. Designul special al camerei și grilelor asigură o distribuție uniformă, egală a fluxului de aer, garantând temperatura de depozitare corectă a vaselor. Căruciorul de Banchet este echipat cu o tavă cu un sistem anti-undă umplut cu apă pentru evaporare pentru a menține umiditatea necesară în cameră, care evită uscarea din vase. Termostatul și un termometru extern pentru monitorizarea, controlul și reglarea temperaturii la nivelul dorit de la 0 ° la 90 ° C. Mâner orizontal pentru deschiderea și închiderea rapidă a ușilor mecanism de blocare automată în balamale: când ușa este deschisă sub 90 °, se închide automat pentru a preveni pierderea de căldură și pentru a obține economii de energie.
Caracteristici
Nivele: 2×11
Dimensiunea recipientului gastronomic: GN 2/1
Distanța dintre nivele: 60 mm
Interval de temperatură: 0 până la 75 ° C
Dimensiuni generale: 1350х888х1835 mm
Putere: 3 kW
Tensiune: 220 V
Greutate: 200 kg