FIERASTRAU ELECTRIC PENTRU CARNE SI OASE -HKN-SE/1650- Scopul principal este separarea sferurilor, jumatatilor de carcase, bucatilor de carne, carcaselor congelate de pasari si pestilor mari pentru gatirea ulterioara. Designul ferăstrăului constă dintr-un pat, o masă de lucru, un motor electric, un întinzător și o unitate de tăiere. Acesta din urmă, la rândul său, include un scripete de antrenare și antrenat, pe care lama ferăstrăului se rotește continuu. Scrietul de antrenare este montat pe arborele motorului, iar fulia condusă este fixată în glisorul întinzător. Pentru tăiere, operatorul selectează grosimea tăieturii și, folosind mânerul de împingere, împinge cu grijă produsul așezat pe masa de lucru departe de el pe muchia tăietoare a ferăstrăului. Corp din aluminiu anodizat.
Caracteristici
Diametrul roții de ferăstrău: 210 mm
Lungimea lamei: 1650 mm
Grosime de tăiere: 4-360 mm
Inaltime maxima de taiere: 220 mm
Dimensiune de taiere: 175x220mm
Dimensiune suprafata de lucru: 400×435 mm
Dimensiuni totale (hxlxl): 955x530x515 mm
Tensiune: 230V
Putere: 0,75 kW
Greutate neta: 36,30 kg