DULAP FRIGORIFIC PENTRU MATURARE USCATA A CARNII 680 LITRI -FRENOX-DR10-G– Circulația ideală a aerului, potrivită pentru carne, este un factor important care nu poate fi obținut cu un frigider convențional. Dacă se dezvoltă mucegai, acesta poate face carnea foarte repede necomestibilă și poate reprezenta un pericol pentru sănătate. Prin urmare, un frigider profesional pentru maturare uscată este, de asemenea, un frigider climatic. Umiditatea este controlată, sterilizată, iar umezeala inutilă este extrasă și returnată circulației aerului fără a fi nevoie de apă. Un proces complex care vă permite să produceți carne de vită maturată uscată cu un miros delicios.
Caracteristici
Temperatură: 0/+5 °C
Volum: 680 litri
Dimensiuni: 100x69x209 cm
Dimensiuni în ambalaj: 110x80x220 cm
Greutate: 179 kg
Tip oțel inoxidabil: 316
Grosimea izolației: 60 mm
Număr de rafturi: 5
Agent frigorific: R404A
Tensiune: 220 V / 50 Hz
Uși: 2 buc.
Umiditate: umiditate relativă 65–85%